Vår verksamhet

annedalspojkar2Vi är en kultur- och stadsdelsförening, bildad 1947, som bland annat vill bevara minnet av ett Annedal från förr till våra dagar. Vi disponerar huset på Brunnsgatan 14, sedan 1973, som räddades från rivningarna på i slutet av 60 och i början av 70 -talet. Västra delen av huset fungerar som museum medan övriga delen används till våra aktiviteter. Föreningen verkar för närhet till människa och miljö i en lummig oas i Göteborg.

Våra aktiviter:

Naturligtvis museiverksamhet

Föredrag om Göteborgs historia, kultur och museibesök.

Vi har samlingslokal för gemensamma möten, om du vill vara aktiv med oss.

Läsecirkel och Filmvisning.

Vi har 2 musikband som övar i våra lokaler.

En härlig trädgård för att njuta av en lugn plats utan stress.

Om du har ”gröna fingrar” och tycker om växter, kanske trädgården blir ditt val.

Du kan ta med dina vänner för en enkel fikapaus.

Du kan även hyra vår lokal för ett speciellt tillfälle

Vi har verktyg med reparationsytor för händiga personer.

Vi är öppna för ideer som driver verksamheten framåt.

Vill du stödja oss och/eller bli aktiv medlem?

Vår förening är inne i en förändringsprocess och inför framtiden för att vara en attraktiv plats för medlemmarna. Föreningen verkar för gemenskap och trivsel bland medlemmar och annedalsbor och andra med intresse för stadsdelen och dess historia. Vårt föreningshus ska vara ett naturligt nav i stadsdelen med föreningslokaler och museidel. Vi är ca 185 medlemmar idag och består av både kvinnor och män. Alla som vill vara med är välkomna till oss!

För att stödja oss och/ eller bli aktiv medlem:

Sätt in 250 kr på vårt plusgirokonto 243 719-2, ange ditt namn och meddela Charlotte Bouveng, ditt namn, telefon, mejladress och postadress. Charlotte nås på mobil 070-847 39 89 eller på mejl: cbouveng@hotmail.com .